dimarts, 6 d’octubre del 2009

Tinc poc temps

-Tinc poc temps, però tinc ganes d'escriure just for fun (a veure si pesco un lector)

La Sílvia, la nostra nova cangur i també cosina, està a punt d'arribar. He de dinar (però ja tinc els boniatos preparats) i he de fer una mica de neteja perquè la cosina no s'espanti i tampoc la dona de la neteja (la senyora de fer feines, la queli, la Fina, però si ja és com de la família i sort d'ella, sort que existeix i que només em cobra 10 euros l'hora -havia pensat pagar-li més però no em decideixo, definitivament sóc una burgesa amb sentiment de culpa). Tot això per fer una mica de safareig online blocaire o bloggero, perquè acabo d'entrar al meu blog i no hi ha cap comentari dels últims posts, ni del meu lector fidel, que jo sé que en tinc un perquè m'ho va dir. I he pensat, va, fes un post que convidi al comentari (comentari bo), però no se m'acut. En un moment així, el millor és recórrer als clàssics:

http://www.youtube.com/watch?v=7vThuwa5RZU&feature=related

I a més parla del temps (temps d'amor, el meu d'ara mateix és una mica més prosaic). Realment, quant val una hora de neteja de la casa d'un altre? quant val una hora de cangur dels teus fills? Depèn de si és la iaia o la cosina adolescent, depèn, tot depèn, però crec que les dones de la neteja estan mal pagades, en general, això la Geganta del Temps ho deu saber.

P.S. Llegir blogs també és temps, això fins i tot ho sap el Gegant del Pi.

8 comentaris:

  1. Si no ho comento de tard en tard, com has de saber que segueixo llegint-te? Tens tota la raó. És que... (si, ja he començat una frase amb la horrorosa fórmula màgica de les excuses) ...és que... res! que no tinc perdó i deuria haver estat més considerat! O potser no era una al·lusió a mi?
    Signat pel vostre cruel oblidador... i lector fidel.
    (PS. Em sento Sam: A vegades toca agafar piano i banqueta, baixar les orelles i fotre el camp)

    ResponElimina
  2. Ei, t'enviaré un pernil, on that you can rely.

    la teva bloguera de capçalera

    ResponElimina
  3. http://www.youtube.com/watch?v=zUPQHN117-o&feature=related

    ResponElimina
  4. No val! Jo el vull de debó!

    ResponElimina
  5. Ja m'ho temia jo això, aquesta incomprensió per l'art de la paletilla musical... cría lectores!

    ResponElimina
  6. vale! no siguem ràcanus. Premi al Lector Fidel d'una paletilla de veritat de les de tota la vida. Espero l'adreça. Xau!

    ResponElimina
  7. "Paletilla"? Dona, compra'l de cuixa, ben curat, i envia-ho a ca la Sara de la meva part. Ibèric no, que després no volen tornar al "serrano" que diuen que no és tan bo (t'ho dic per experiència).

    ResponElimina
  8. La paleta en aquests temes sóc jo. Així ho faré, petons.

    ResponElimina