dijous, 13 de gener del 2011

El vestit nou de l'emperador

Una imatge a la tele: tres encaputxats declaren un alto el foc permanent, general i verificable, i una nena de 4 anys pregunta: "aquests són de veritat?"

Sí, filla, sí, són de veritat, encara que sembli mentida.

P.S. Esperem que els que semblen de mentida però són de veritat no diguin mentides, i esperem que els que semblen de veritat i són de veritat (però de vegades diuen mentides) sàpiguen aprofitar aquest moment per fer les coses bé i que aquest conte de por tingui final feliç. Tingui final.

P.S.2. Aquesta sensació de la Sara coincideix amb l'article de la Maruja Torres a El País d'avui i que acaba dient que en contrast amb les imatges dels etarres "nunca la publicidad me había parecido tan repleta de seres humanos normales, nunca sentí tan cercana la realidad.". I la Patricia Gabancho a l'Ara comença dient que "hi ha un grotesc anacronisme en la imatge dels encaputxats proclamant la treva. No són herois justiciers: són fantasmes" i acaba amb "Per sort, ETA no té cap més sortida que plegar, però seria bo que li ho posessin fàcil els ofesos, sigui Espanya, siguin les víctimes." Doncs això.

3 comentaris:

  1. Vaig pensar el mateix en veure aquella imatge tan "irreal". I vaig pensar, no sé si frívolament, que si no se sentien ridículs fent allò aquells homes.

    Una iniciativa molt interessant aquest blog :)e

    ResponElimina
  2. Gràcies! a mi també m'ha agradat passejar-me pel teu, és el que té la blogosfera, que surts a donar un tomb i trobes coses xules (la veritat és que he passat èpoques que no sortia del meu blog, no pot pas ésser!).

    Lu dels etarres, sí, és patètic, a veure com va...

    ResponElimina
  3. Doncs sí, aquest conte de terror té final, des del 20 d'octubre.
    VISCA LA PAU!!

    ResponElimina