divendres, 11 de març del 2011

Our Way

Humans! (o no). Jo acabo l'aventura Píxel amb una frase de la Sara (ja sabeu que sense la meva filla estic perduda): "Cadascú té la seva manera".

Doncs sí, aquests píxels han estat ben polièdrics i els finals de la història també (amics per sempre, cosina salvadora...). En aquest blog hem patit una mica de ment dividida, d'ésser mutant, estàvem integrant "allò altre" en nosaltres i una mica sí que ho hem aconseguit. Una mica pixelades de bon rotllo sí que estem la Sara, la Gemma, la Glaukopis i el Gegant del Pi...


El vídeo és una mica decadent, però jo crec que als pix els agradarà.

10 comentaris:

  1. tots varem ser una mica nens l'altre dia... jeje

    ResponElimina
  2. Sinatra? Home, no cantava malament, però el veig vestit com si fos d'Unió democràtica. De My way sempre m'ha agradat més la versió gamberra del Sid Vicious. Deu ser que em tornen les imatges del meu passat... http://www.youtube.com/watch?v=VSckn2JGXUU

    ResponElimina
  3. Sí, és divertit fer el criatura, com per exemple, jugar a l'escondite, que és el que estic fent ara, estic comptant, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10! fins després!

    ResponElimina
  4. Un altre joc que està molt bé és el joc de divertir-se...

    ResponElimina
  5. I la tercera posició en el rànquing d'avui és cantar pel micròfon de la Hello Kitty, la qual cosa ens porta al següent comentari.

    ResponElimina
  6. Lluís, poc que s'ho hagués imaginat, el Sinatra, que un dia se'l relacionaria amb Unió :).

    M'agrada la versió del Sid Vicious (maco, el final), però contraataco amb una del súper friki Raphael:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vvhrd4anJfQ.
    Déu n'hi do la de maneres que hi ha de cantar My Way (també he vist que la canten l'Elvis i el Robbie Williams i segur que molts més). Gran cançó, trobo.

    ResponElimina
  7. Hola Gemma! hooolaaa Sara! com és que no us coneixia? la xarxa és infinita donem gràcies al gran Pix o al gran gegant del pi...eh?

    ResponElimina
  8. Hooooola!! El mateix et diem (bé, la meitat de nosaltres està aprenent a dormir sola ara mateix). Ens veiem!

    ResponElimina