dimecres, 16 de gener del 2019

Hey, tius, fem 10 anys!


Ahir vam anar a veure el Neil dels Joves, perdó, el Nigel Planer. Entranyable i divertit com ell sol (bé, sol, no, que estava acompanyat per la Ivana Miño a la traducció i Xavi Mestres al piano). Tot això a què venia? Ah sí, que avui fem 10 anys de blog!!

És veritat que sovintegem poc aquesta casa i aquest barri, però li tenim carinyo. Aquí hem explicat coses, hem recopilat frases de la Sara, hem conegut gent maca virtualment i presencialment, hem fet dos llibres (el del Zurich, evidentment, i l'Apleganúvols també és força blogaire -com va notar el XeXu).

I, encara més fort, a partir del blog m'he atrevit a posar una denúncia o a demanar perdó a algú. És a dir, que això té un poder.

I com que té un poder i ens agrada, volem convidar-vos a aquesta festa tan animada d'en Neil i a un tros de pastís, perquè estem contentes que encara estigueu per aquí (i si pot ser, més enllà!) i nosaltres per allà (i més enquí! i ara m'he liat). Petonets.

Espòiler: el Neil acaba ballant.


Pastís curull de xuxes, exigències del guió.


21 comentaris:

  1. som molts els que hem aixecat el peu del gas, però hi som i per això ens felicitem.
    Mare meva quants anys fa dels joves, de fet de quan ho erem nosaltres

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Joan, la veritat és que avui he tingut un dia bastant merdós i pensar en l'aniversari del blog m'ha animat. I sí, érem joves!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Déu n'hi do, i tant! Moltes gràcies, xavier, aquí seguim :)

      Elimina
  3. Has posat una denúncia a algun blogaire? Caram! De quines coses s'assabenta un quan fas 10 anys. Per molts anys, que ens puguem anar llegint molt temps més, ja sigui poc o molt! Jo crec que ja és hora que la Sara escrigui algun post ella, eh! Mira que fa temps que t'ho reclamo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehe, ja et deus imaginar que no es tractava d'un blogaire, però sí a partir d'un post al blog.
      Difícil que escrigui alguna cosa, la Sara, ha sortit dibuixant. Ara mateix està dibuixant. Mira, penjaré algun dibuix seu, m'has donat una idea!

      Elimina
  4. Per molts anys imper molts posts... al ritme que siguin.

    10 anys és tota una fita. Encara recordo que en una trobada blocaire, de fa molts anys, en Deric va dir que ja portava 10 anys de blog, em va semblar una eternitat i difícil d'arribar-hi. Jo hi vaig arribar i tu també. Tot un èxit. Ell potser ja en fa 20... jo què sé!

    No soc gaire de xuxes, però fa tan bona pinta que te'n pico un parell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs hi estem arribant uns quants, eh? Convivint amb les pèrfides xarxes socials!
      Gràcies!
      Jo tampoc soc de xuxes, la Sara és molt de "nubes" (Apleganubes ;)

      Elimina
  5. Per molts anys. Arribar als 10 anys de blog està molt bé, fer-ho amb ganes de continuar (al ritme que sigui) encara és millor. Enhorabona per la primera dècada!! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Mac. Al principi portava un ritme molt més alt i he anat baixant, però encara és una finestra, una porta, un digue-li com vulguis que m'agrada molt i que és bonic compartir.

      Elimina
  6. Un dècada, no està gens malament...Jo també m'hi vaig apropant.
    Ai que divertits els joves, jo n'era una de les moltes seguidores i és que m'ho passava molt bé, era un humor molt especial...
    Per molts anys al Truquem al gegant del Pi! Jo agafo una boleta d'aquestes vermelles i blanques...
    Petonets, Gema i Sara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, M. Roser!
      Eren molt bons i es deuen haver quedat en un racó del nostre cervell/cor, per això el Nigel té tant d'èxit encara.
      Petonets!

      Elimina
  7. 10 anys i encara no has après que has de substituir els pastissos per una opció més saludable? Què tal la fruita? Vols dir que una poma no fa aniversari? Bahh... Per molts anys més i esperem que no masses més denúncies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat, m'he passat amb el sucre... en realitat, per sota del festival pastelós hi ha fruita de la bona!
      Segur que no hi ha més denúncies. Gràcies, Pons!

      Elimina
  8. Anys i anys, per molts anys ,alegria, per molts anys !!!
    ;)

    ResponElimina
  9. em sap greu arribar a misses dites ....moltes moltes felicitats!!!!!! jo estic a punt ...vull dir el sidubto de fer deu anyets també ens porten dies ....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Sé que ens portem poquet! Ja vindré a felicitar-te, gràcies!

      Elimina
  10. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina
  11. El vostre marit / la vostra dona va dir de sobte que vol divorciar-se i que voleu que els dos torni a formar una família feliç? A continuació, deixeu de mirar, perquè el doctor White, el gran encisador, té una solució per a vosaltres. Sóc banquer de professió, quan el meu matrimoni de vuit anys es va esfondrar, això em va trencar el cor i fins i tot va afectar la meva feina, perquè sempre pensava i no em concentrava. M’encanta el meu marit, de manera que estic buscant maneres de recuperar-lo després de viure separat durant uns 7 mesos. Vaig trobar un testimoni sobre un home que va dir que va aconseguir promocionar la feina amb l'ajut del gran encisador Dr. White, així que vaig contactar amb ell, li vaig explicar els meus problemes matrimonials i em va assegurar que les coses anirien millor per a mi , però va dir algunes coses que cal fer per assolir el meu objectiu, vaig seguir les instruccions i avui visc feliç de nou amb el meu marit, és realment un home meravellós i beneït pels seus déus. Poseu-vos en contacte amb el metge blanc per qualsevol tipus de problema de vida al número de WhatsApp:
    +17168691327
    o per correu electrònic: wightmagicmaster@gmail.com, no us penedireu de conèixer-lo.

    ResponElimina