dimarts, 10 de març del 2015

La competència és ferotge...

Amigues i amics, ho tenim difícil, amb aquest curset accelerat i interioritzat que estic fent de community manager, he pensat que havia de mirar l'oferta de la competència, és a dir, coses que valguin 15,50 euros, com el nostre llibre del Zurich. I això és el que Sant Google m'ha dit:

1. Pinso Alta Energia Premium, amb un 32% de proteina i un 16% de greix.

2. Menú al Restaurante Chino y Thailandés Asia, Menú 2 "Ideal para parejas", que consta de, atenció:
    2 rollos primavera
    1 ensalada china
    1 arroz frito tres delicias
    1 ternera con salsa de ostras
    1 pollo con almendras

3. Una ampolla de vi negre DO Catalunya Égom 2006. "Entrada en boca de potent record".

4. Glicina 500 mg, marca Solgar. Què coi és: "Aminoàcid amb característiques d'antiàcid i edulcorant natural, que a més actua en la síntesi de l'ADN, els fosfolípids i el colàgen. La glicina també ajuda a guardar glucosa per a la producció d'energia augmentant la quantitat emmagatzemada de glucògen."

5. Abonament de 10 banys a la Piscina Climatizada Almansa. Per a menors de 16 anys, majors de 65 anys, pensionistes i voluntaris municipals. (Voluntaris de què, em pregunto).

I la joia de la corona:

6. Tassa termo "Deja de pensar y vive" d'Unnido. Especialment indicada per a l'amic invisible i Nadal.


El que jo deia, la competència és ferotge!!

PS. I avui la monitora de patinatge de la Sara m'ha dit quant val la faldilla per al festival: 15 euros, quasi!

Missatge subliminal del post:

COMPREM MÉS LLIBRES QUE NO ARRIBEM... O SÍ!

37 comentaris:

  1. Curiositat meva amb la teva troballa, he volgut mirar que sortia:
    - Disfressa sevillana flamenca talpons vermells 15,50
    - Disfressa Vigilant de la Platja Home Pelut 16,95
    Deu ser que els pèls d'home són mes cars que els talpons vermells ;)

    Aiii Senyor!! Va que la competència és molta, però el nostre llibre és una passada!!
    Bessets de bona nit!

    ResponElimina
  2. Com? L'home pelut és més car que la flamenca? I segur que no pensa i pren glicina! Quin món més estrany, lluneta, nem a fer nones, bessets!!

    ResponElimina
  3. No compris glicina, no m'ha acabat de fer el pes la definició i els usos que en fan... Pel mateix preu compra't una enèsima còpia del llibre i el regales a algú que s'hagi intoxicat prenent glicina, o menjar xinès.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon consell, XeXu, perquè ja anava de cap a la glicina... i molt bon consell això de comprar més llibres, anem pel 121, ens falta una empenteta! Bon diaaaa!

      Elimina
  4. Mira, les coses que ens proposes no fan gens el pes. És una tàctica perquè invertim més en llibres. En "Quedem al Zurich", concretament?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No el fa el pes aquest de no pensar? que estrany! XD
      Sí, sí, invertim més en el Zurich, que pots pensar i imaginar i banyar-te en paraules, també! que tinguis un bon dia, Glò!

      Elimina
  5. Cap dels productes de la competència, cap -excepte la tassa de termos, potser- pot posar-se a la prestatgeria de la saleta i enriquir la nostra vista durant mesos i anys.
    O sigui que ho tenim guanyat.
    Ara bé, al ritme que anem, lamento dir que no arribem. Hem de ser conscients que és una ocasió única i que, si no arribem a l'objectiu, mai disposarem d'aquest llibre. Hem de redoblar esforços i, si veiem que el termini s'acaba, reservar els nostres exemplars per bombardejar des d'aleshores tots els nostres familiars i amics reticents avui als nostres suggeriments i súpliques, amb el llibre com a regal pels seus propers aniversaris,onomàstiques i altres motius de sana celebració.
    Penseu-hi: només que tots els autors -llevat dels que ja han passat amb escreix la xifra- reservin tres exemplars més -obtenint així un nou llibre de regal-, ja tindrem assolit l'objectiu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eduard, tens tota la raó. El motiu ocult d'aquest post era estimular més gent a comprar o a fer comprar el llibre, que 15,50 tampoc és una fortuna, és el que val un menú a un xinès.

      Jo n'he comprat 8 i he completat comandes que m'han fet, però fins i tot jo puc fer un altre esforç. No demano tanta implicació de tothom, però sí comprar-ne més d'un, que això ens ajuda a tots (i el pots regalar a la família, a més). Potser ho hauríem d'haver dit des del principi, demanar un mínim compromís a tothom, de fet tu ja ho deies. Hem badat i jo la primera!

      En fi, tothom se sap la seva economia, però, si podeu, compreu-ne més, sisplau!!

      Elimina
  6. hahaha, ets la millor comunity manager del món! Ui, la tassa em tempta molt... Però continuaré vivint sense deixar de pensar en el projecte ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que va, Sílvia, estic per apuntar-me a un curset accelerat de neuromàrqueting, que és el que mola.

      La tassa tempta, ho sé, he jugat amb foc aquí! ;)

      Elimina
  7. És l'espai de la publicitat. Aquest cop no faig zaping i l'he mirat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mire, compare y si encuentra un libro sobre el Zurich, CÓMPRELO!

      Elimina
  8. Ostres, doncs si que ho tenim fotut... ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí... la competència va forta, però si fem un petit esforç, com deia l'Eduard, això ho guanyem, ignasi!

      Elimina
  9. Em quedo amb el menú asiàtic. Es que a mi el menjar em pot. Quin plaer hi ha millor que el menjar? La lectura? Què vols que et digui... Em podeu tornar els meus 15,5€ que me’ls gastaré en el xino?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pons, et tornem els 15,50 si convides a l'ahse a dinar al xino i compreu entre els dos 5 llibres més, val? (tu ets informàtic, hauries de veure que els números no surten, si no...)

      Elimina
  10. Yo no se en qué lío andas metida, ¿eres o quieres ser community manager? (necesitaré meses para ponerme al día), pero esa termotaza es un horror además de carísima.
    Lo mejor el pienso, yo lo pago muchísimo más caro, dime dónde.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pombolita! Pues aquí haciendo promoción del libro que hicimos entre 33 en noviembre, a ver si lo podemos publicar en papel (necesitamos 200 reservas y vamos por la 122 a 21 días del final, cuando la mayoría de amigos ya han comprado...).

      Te paso el link por si quieres echar una ojeada, como decía la canción, la idea podria enamorar-te... Seguro que más de una vez has quedado en el Zurich!

      http://quorumllibres.cat/project/quedem-al-zurich

      El Pienso es de aquí:
      http://www.milanuncios.com/perros-de-caza/alta-energia-premium-32-16-a-15-50-eu-106503224.htm

      Besos!

      Elimina
  11. Si el Zurich convida a un berenar a tots, si arribem als 200 , em sembla que s'animaria la cosa una miqueta !! hehehehe
    I que no s'entengui malament, no es cap suborn, eh !! ; ))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Artur, estem en discussions acalorades amb la Sílvia sobre si parlem amb el Zurich ja (en plan, quina previsió teniu de comprar llibres??) o apurem més. S'admeten estratègies! ;)))

      Elimina
    2. Si teniu previst o pensat de poder fer una presentació del llibre quan s'aconsegueixi l'objectiu (QUE ACONSEGUIREM, eh !!! encara no s'ha arribat a la mitat del plaç !! ) el lloc ideal seria el Zurich, no? Doncs s'ha de vendre aquesta oportunitat que li donem de fer tanta propaganda gratuïta del lloc i podrien compensar-lo amb el patrocini de uns quants milers, ai! vull dir, uns quants llibres i vendre'ls allà el dia de l'acte amb signatura de l'Ànima i tot !! Tot plegat, seria una bona jornada per tothom !! ....és només una idea més ! ; )

      Elimina
    3. Sí, ja en vam parlar amb l'Andreu Valldeperas, l'actual amo, i estava molt disposat a col·laborar, amb llibres i amb la presentació, el que passa és que no sabem amb quants llibres voldrà comprar, 5, 20 o 50... és molt diferent per nosaltres, per això jo, que sóc impulsiva de mena, volia tornar a parlar amb ell ja, i la Sílvia deia que millor esperar, que potser així voldran posar-ne més... no ho sé, qui ho sap! de moment esperem una mica més... Gràcies, Artur, que estàs al peu del canó!

      Elimina
  12. Si es tracta de parlar , jo ho puc fer amb la filla, penso que se'ls pot fer entendre que amb la propaganda que hem fet de l'establiment, be podrien col·laborar amb els que falten fins a dos cents, és simplement negociar-ho, però sobretot abans que s'acabi el plaç...No deixem les coses per última hora. Total, tampoc són tants diners per ells.
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohh, m'encanta aquest missatge M. Roser, i tant que pots parlar amb la filla i negociar, segur que ho faràs molt bé, ja ens diràs com heu quedat. Mentrestant, tinc una amiga que ens ha fet un cartell molt bonic del llibre, intentarem penjar-lo pel Zurich i voltants, a veure si pesquem :)) Gràcies i petonets!!

      Elimina
  13. Ieeeep! En tenim 140! Ara m'ho començo a creure! Crec que ja estem en condicions d'anar al Zurich, M. Roser!

    ResponElimina
  14. Serà difícil però no impossible...ara si la web ho posés més fàcil per comprar dos llibres crec que ja seriem a lloc. Però això de 1, tres amb premi o a partir de cinc ha fet que molta gent n'acabi agafant 1. Si no arribem,cap al final farem un altre adquisició

    ResponElimina
  15. Ei, Joan, potser sí que amb l'opció de 2, molts menys autors haguessin agafat 1 (almenys 1 per regalar, no?), però sempre pots tornar a entrar i reservar-ne un altre. En fi, crec que hi arribarem, sí, potser gràcies a la teva adquisició!

    ResponElimina
  16. Sí que hi arribarem. No en tinc cap dubte.
    Aquest mes no aniré al restaurant xinès, t'ho prometo.

    ResponElimina
  17. Jordi, em fa molta il·lusió que sigui en la teva resposta que puc explicar que aquest matí hem anat la Sílvia i jo al Zurich a enganxar 3 cartells i que el senyor Valldeperas ens ha volgut veure i... i... ens ha dit que acabarà de posar el que falti perquè es faci el llibre! Oeoeoeoeoé. Això no vol dir que baixem la guàrdia, no, seguim fent promoció al Facebook i al carrer (ara enganxaré un cartell a l'escola de la Sara), però ep, quin descans, redéu!!! La competència era ferotge, però el nostre llibre és millor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Trobo que és una bona notícia, Gemma. Jo, segons les meves possibilitats, també estic al cas del ritme que portem. Encara en compraré més. Us ho prometo.

      Elimina
    2. Ja n'has comprat molts, però com vulguis i puguis... és que t'agafa una mena de febre, a mi també em passa. Si tot va com ha d'anar, tenim aquest flotador, però hem d'arribar al màxim de llibres possible pels nostres mitjans, a veure!

      Elimina
  18. D'acord, mala estratègia donar aquesta informació tan aviat. Si no aconseguim cap compra fins que ens salvi el Zurich, suspendré el curs de màrqueting amb un muy deficiente, a més.

    ResponElimina
  19. ara ja anem pel 144!!! el senyor Valldeperas si us ha dit això és genial! a veure seria fantàstic es quedarà tots els que queden? somni a tocar .....gràcies Gemma ! i gràcies a la Sílvia també .....demà és la Zuric marató ...podríem haver fet la marató per promocionar el llibre he he

    ResponElimina
  20. Sí, Elfree, el sr. Valldeperas està content i ens ha dit això, però la idea és vendre el màxim que puguem fins llavors!
    Ha ha, no estaria malament aprofitar la Zurich Marató, no, amb samarretes i tal... saps que hi ha més d'una cinquantena d'iniciatives solidàries a la Marató? M'ho ha dit el Joan, el periodista ditxaratxer de casa. Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo penso que això no hauria d'influir en les futures reserves si la gent té dos dits de front. Ara n'he reservat un per la meva mare!

      Gràcies Elfree! La teva Gertrudis va triomfar el Dia de la Dona :))

      Elimina
  21. Sí, que bonic és recuperar l'optimisme!

    ResponElimina